Adriano'nun yerine Pinto

Beşiktaş, Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Tiago Pinto’yu listesine aldı.

Beşiktaş yönetimi, sezon başından beri sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Adriano’nun yerine Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Tiago Pinto’yu listesine aldı.

Sabah’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, uzun süredir Adriano’yu ikna etmek için uğraşmış yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı. Pinto’nun Başkent ekibi ile yollarını ayırdığını gören Siyah-beyazlı transfer komitesi bu oyuncuyu transfer listesine ekledi. ergilediği futbolla sol bek için iyi bir alternatif olacağı düşünülen 31 yaşındaki oyuncuyla Ankaragücü ile durumunun netleşmesinin ardından temasa geçileceği belirtildi. Ekonomik açıdan daralmaya gitmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, maliyeti düşük olan Pinto’nun transferine sıcak bakıyor. 3 sezon Osmanlıspor, bir sezonda Ankaragücü’nde forma giyen Portekizli oyuncu, her yıl 25 maçın üzerinde maçta görev yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI