Adriano'nun Yerine Uğur Çiftçi

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta yönetim, yeni sezon öncesinde Çin’den cazip transfer teklifler almasına rağmen ülkesine dönebileceği yönünde sinyaller veren Adriano’nun yerine oyuncu arayışlarına hız verdi. Brezilyalı oyuncu için Flamengo’nun ısrarcı olduğu yönünde Brezilya basınında haberler çıkma başladı. Hafta başında Fox Sports Brasil’de yer alan haberde Flamengo’nun Adriano’yu listesine aldığına dair bir haber yer aldı.

Uğur Çiftçi ismi gündemde

Fotomaç’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli ismin olası bir şekilde takımdan ayrılması durumunda sol bekte Caner Erkin için rekabet edecek isimler konusunda araştırmalarını hızlandırdı. Gündeme gelen ilk ismin geçen sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen Uğur Çiftçi oldu. Kulübü ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki savunma oyuncusu geçen sezon Süper Lig’de forma giydiği 28 maçın hepsine ilk 11’de başladı ve bu maçlarda iki gol atıp, iki asist yaptı.

Şenol Güneş’in Adriano düşüncesi

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Brezilyalı oyuncuya gelen teklifler sonrasında yönetimin görüşlerine başvurduğu Şenol Güneş’in yöneticilere “Adriano takımın kilit futbolcularından. Ekonomik olarak sıkıntı yaşamayacaksak mutlaka takımda tutalım” dediği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI