Ağaoğlu: Fikret Orman Burak Yılmaz için aradı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaz transfer döneminde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kendisini Burak Yılmaz’ın transferi için kendisini aradığını açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu: Burak Yılmaz’ı satmak istemiyoruz

Trabzonspor’un gündemiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Ağaoğlu, transfer döneminde en çok konuşulan ‘Beşiktaş, Burak Yılmaz’ı transfer edecek” haberleri hakkında konuştu. Ağaoğlu şu açıklamaları yaptı: “Fikret Orman, 24 Ağustos’ta Burak Yılmaz için beni aradı ve durumunu sordu. Ben de Burak’ı satmak istemediğimizi söyledim konu kapandı. Burak ile Ankaragücü maçından önce görüştük. Kendisini satmak istemediğimizi söyledik ve konu kapandı. Transferin bitimine 48 saat kala Beşiktaş’tan teklif geldi. Menajerler aracılığıyla gelen teklifin benim için hükmü yoktur. 31 Ağustos 20.30 civarında başkan yardımcımız beni aradı ve “Teklifi ciddi bulmadık” diyerek konuyu kapattık” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI