Ahmed Musa Transferinde İşlem Tamam

Beşiktaş'ın ünlü golcü Hulk gündeme gelmeden önce Ahmed Musa ile anlaştığı ve işin imza aşamasında olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız Hulk gündeme gelmeden önce Ahmed Musa ile anlaştığı ve işin imza aşamasında olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın Hulk gündeme gelmeden önce Ahmed Musa ile anlaştığı ve işin imzaya kaldı. Ancak menajer Ahmet Bulut'tan Hulk önerisi gelince yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın görüşüne başvurdu.

Sabah'ın haberine göre, Yalçın'ın "Hulk'u transfer edebilirsek iyi olur. Bize büyük güç katar, kalitesiyle ve özellikleriyle fark yaratır" sözleri üzerine Ahmed Musa beklemeye alındı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da, "Bu takıma alelade bir adam transfer edemeyiz. Takımı görüyorsunuz, gelen isim bu takımda oynayabilecek kalitede olmalı. Hulk da bunlardan bir tanesi, kariyeri ortada. Girişimlere devam ediyoruz, şartları görüşüyoruz" diye konuştu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI