Ahmet Çakar: Beşiktaş Benden Özür Dilemeli

2-2 biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Beyaz TV'de geceyi yorumlayan Rasim Ozan Kütahyalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki görmüştü.

2-2 biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Beyaz TV'de geceyi yorumlayan Rasim Ozan Kütahyalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki görmüştü.

"Müptezel ve ekürisi"

Konuyla ilgili Beşiktaş cephesi çok sert bir açıklama yaparak, Rasim Ozan Kütahyalı'ya "müptezel", Ahmet Çakar'a ise "ekürisi" dedi.

Olayın ardından tepkili olan Beşiktaş taraftarı, 23.30'da Beyaz TV'ye yürüme kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, Beyaz TV önünde Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkilerini gösterdi.

Ahmet Çakar: Mahkemeler açık

Ahmet Çakar,  Beyaz Tv'de yaptığı açıklamada sözlerinden dolayı geri adım atmayacağını söyledi. Çakar şöyle konuştu: "Ben geri adım atmıyorum. Beşiktaş kulübü eğer dediğim sözleri hakaret kabul ediyorsa mahkemeler açık. Stilist olmak, karizmatik olmanın hakaret tarafı ne? Beşiktaş yönetiminden ben özür bekliyorum."

Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı, Önder Karaveli için ne dedi?

Beyaz TV'de yayınlanan programda Ahmet Çakar, Önder Karaveli için 'Nişantaşı'nda ünlü kadınların moda tasarımcısı gibi konuşuyorsun hocam'' diye konuştu.  Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, "Yumuşak mı diyorsun?” ifadesini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI