Ahmet Çakar, Çebi'den Özür Diledi

Futbol yorumculuğu yapan Ahmet Çakar geçtiğimiz hafta Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye hakarete varan açıklamalarda bulunmuştu.

Ahmet çakar Beyaz TV'de şu açıklamayı yaptı; 

"Sayın Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, aile dostumdur. Eşlerimiz tanışıyor diye söylüyorum bunu. 

Sayın başkan amacım seni yıpratmak, rencide etmek, zor durumda bırakmak değildi seni kırmak hiç değildi. O gün seni eleştirirken 'Namuslu adamdır, dürüst adamdır, başkaları gibi Beşiktaş'tan kendisine çıkar sağlamaz' dedim. Buradan senden özür diliyorum. Bunu yeterli bulmazsan ara beni, geliyim bir çayını içeyim senin karşında da özür dileyim"

Ahmet Çakar, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye neler söylemişti? 

Eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV’ye yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında çok tartışılan sözler söylemişti. Çakar’ın ”Ahmet Nur Çebi karizması olmayan bir Başkandır. Ayrıca Beşiktaş’ın en az spor bilgisi olan Başkanıdır” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar’ın Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında söylediği sözlerle ilgili Beşiktaş’tan açıklama gelmişti. Yapılan açıklamada Ahmet Çakar hakkında suç duyurusu bulunacağı bildirilmişti. 

Beşiktaş kulübü şu açıklamayı yapmıştı:

“Eski hakem Ahmet Çakar’ın, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında, iki haftadır süre gelen, Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkında sarf etmiş olduğu edep ve eleştiri sınırlarını aşan sözlerini şiddetle kınıyoruz.

Türk futbolunun marka değerini yükseltmeyi amaç edinmesi gereken spor programlarında, olayların terbiye hudutları da aşılarak kişiselleştirilmesinin futbol kamuoyuna hiçbir faydası yoktur. 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, değerli üyelerimizin teveccühüyle Başkanlık makamımızda bulunan Sayın Ahmet Nur Çebi’nin kişilik haklarına saldırada bulunan eski hakem Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlere başlandığını ilan eder, Türk Futbolunun marka değerini aşağıya çekmeyecek şekilde; tutum, davranış ve söylemler oluşana dek Beyaz TV ile ilişkilerimizin askıya alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.”




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI