Ahmet Çakar - Mahmut Uslu Kapışması

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş'ın ardından spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'la da mahkemelik oldu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş'ın ardından spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'la da mahkemelik oldu.

DHA'dan Ali Danaş'ın haberine göre; Beşiktaş Kulübü'nün Mahmut Uslu'yu maç sonu yaptığı açıklamalar nedeniyle mahkemeye vereceği öğrenilmişti. 

Mahmut Uslu; maç sonu açıklamaları ve maç akşamında kendisi hakkında 'Kazak Mahmut' ifadesi kullanan Ahmet Çakar'la ilgili Beyaz Futbol canlı yayınına yazılı bir açıklama metni gönderdi.

Ahmet Çakar, bu açıklamanın üzerine canlı yayında avukatı Esennur Ezgi'ye pazartesi sabahı Çağlayan Adliyesi'ne 'tehdit' suçlaması gerekçesiyle dilekçe vermesi için çağrıda bulundu. Çakar'ın bu çağrısı üzerine avukat Ezgi, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilim Sn. Ahmet Çakar’ın müştekisi olduğu konu ile ilgili olarak, Mahmut Nedim Uslu’ya karşı, 25.09.2017 tarihinde ‘hakaret, kişilik hakkı ihlali ve TEHDİT’ suçlarından İstanbul Çağlayan Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na Savcılık şikayeti yapılacaktır. Sn. Ahmet Çakar Vekili Av. Esennur Ezgi."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI