Ahmet Çakar: Volkan Demirel'e Kaç Maç Ceza Gelecek?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Medipol Başakşehir maçında ettiği küfür kameralara yansıdı.

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar ise ''Caner Erkin kameralara bakılarak 6 maç ceza aldı. Volkan besbelli yan hakeme "A.K" dedi. En az Caner kadar 6 maç ceza almalı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi. 

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol ise NTVSpor'da Volkan Demirel'e tepki gösterdi. Demirkol, "Kaç yaşına geldin. Tut kenhdin artık küfür etme'' ifadesini kullandı. 

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Medipol Başakşehir maçının ardından karşılaşmanın yan hakemine küfür ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-0 yenen Fenerbahçe'nin takım kaptanı Volkan Demirel, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan, maç sırasında ağzından zaman zaman istenmeyen sözler çıktığını belirterek ''Kötü niyetim yoktu'' dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI