Ahmet Hamoğlu'na son görev

Beşiktaşlı eski yönetici Ahmet Hamoğlu, Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Hırvatistan'da düşme sonucu rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren iş insanı ve Beşiktaş'ta geçmiş dönemlerde asbaşkanlığı ve futbol şube sorumluğu görevini  yapan Ahmet Hamoğlu, memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Hamoğlu'nun cenazesi, Hırvatistan'dan uçakla Ankara'ya, buradan da kara yoluyla Çorum'a getirildi. Hamoğlu'nun cenazesi, Çorum Ulu Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine Hamoğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da katıldı.

Hamoğlu için Ulu Camii'nde tören düzenlendi. Cenazeye Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından Hamoğlu'nun cenazesi Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenazeye Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'de çelenk gönderdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI