Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı sözler...

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve Denizlispor ile oynadığı maçı kazanarak yeniden yarışa tutunan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Şampiyonluk için iddialı konuşan Çebi, hakem hatalarına da değindi. Beşiktaş Ocak ayında transfer yapacak mı? İşte yaşanan gelişmeler…

Ahmet Nur Çebi: ”Şampiyonluğun en iddialı takımıyız”

Çebi, “Ligde iyi gidiyoruz. Yolumuz uzun ve zor. Beşiktaş, armasının olduğu her yerde şampiyonluğa oynar. Şampiyonluğun en iddialı takımı olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.

Milli ara sonrası yükseliş bekliyor

Takımın ligde 3’te 3 yapması sebebiyle oldukça mutlu olduklarını söyleyen Başkan Çebi, milli ara sonrasında yükselişlerini sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ahmet Nur Çebi: ”Beşiktaş, armasının olduğu her yerde şampiyonluğa oynar”

Fanatik’e konuşan Çebi, “Göreve gelmemizin ardından Dolmabahçe ile Ümraniye arasında çok sağlam bir köprü kurduk. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve ekibine desteğimizi verdik. Belli bir planlama çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde iyi gidiyoruz. Ama şimdiden şampiyon olacağız demiyoruz. Şampiyonluğun en iddialı takımı olduğumuzu söyleyebiliriz. Yolumuz uzun ve zor. Beşiktaş, armasının olduğu her yerde şampiyonluğa oynar” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi: “Transferde takviyelerimiz olacak”

Ara transfer döneminde kadroyu güçlendireceklerini söyleyen Çebi, “Devre arasında takımımızdan ayrılanlar ve katılanlar olacaktır. Bunun planlamasını arkadaşlarımız ve hocamızla birlikte çalışarak yapıyoruz. Takviyelerimiz olacak. Ancak artık işler eskisi gibi olmayacak. Şeffaf yönetim anlayışıyla birlikte her şeyi ortaya koyacağız” sözlerini sarf etti.

Ahmet Nur Çebi: “Adil bir yönetim bekliyoruz”

Denizlispor karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili olarak da tepkisini gösteren Başkan, “Ligde hakem hatalarından rahatsız olmayan kulüp yok. Herkes gibi biz de adil bir yönetim bekliyoruz. Hiçbir maçtan sonra hakem konuşulmasın. Bugünkü teknolojide hakem hatalarının en aza indirilmesi gerekiyor” diye konuştu.  (Fanatik)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI