Ahmet Nur Çebi: VAR Protokolünü değiştireceğiz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son haftalarda yaşanan hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, son haftalarda yaşanan hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor. 

İşte o konuşma; 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ile oynadıkları derbideki hakem kararlarıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor.

Çebi'nin açıklamaları; 

"Derbiyle ilgili görüşlerimizi beyan etmek için burada toplandık. Sayın Ali Koç ve yönetimine bana ve yönetimime gösterdiği yaklaşım için teşekkür ederim. Ama maç başlamadan şarkılarla Beşiktaş seyircisinin galeyana getirilmesini manidar buluyoruz. Bedeli ne olursa olsun doğru bildiğimizden vazgeçmeyeceğiz. 2 aylık bir yönetimiz. Yapıcı olmak için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Bu çabanın acizlik olarak düşünülmesini kabul edemeyiz."

Asla ayrıcalık istemedik. İlk günden itibaren sadece adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden vazgeçmeyiz. Bedeli ne olursa olsun adil bir futbol için savaşmaya devam edeceğiz. Türkiye’de futbol sisteminin böyle devam etmesini isteyenler bizden uzak dursunlar. Hakemler, futbolu yönetenler adil olmalıdır. Benim takımım iyi performans sergilememişse size ne? O bizim iç meselemizdir. Hakem gelip bilet kesemez. Herkes işini yapacak.

Dün akşamı hiçbir Beşiktaşlı unutmayacak. Dün çok ağır küfürlere maruz kaldık. Sayın Ali Koç bizden özür diledi. Bu yaklaşımı için teşekkür ederim. Özür dilemek bir erdemdir. Dünkü hakem, TFF kurulları dün geceden memnunlar mıydı? Vicdanları rahat mı? Bütün ülke rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Beşiktaşlılardan futbol kamuoyundan özür dileyin. Memnunsanız söyleyin, sizin adınıza mahcup olalım."

VAR protokolü değişmeli. Bu konuda araştırmalar yapacağız. Teknik kadroya VAR’a müracaat imkanı tanınmalı. VAR kayıtları açıklanmalı. Neyi gizliyorsunuz? Futbol ailesinden neyi gizliyorsunuz? Bizde başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim? Çürükleri temizlemezseniz bütün elmaları, futbolu yok edeceksiniz!Bize cephe alacak olanlar bir kere daha düşünsünler.

Bundan sonra neler yapacağız? Adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimse bizim ağzımıza bal çalmaya kalkmasın. Biz sadece kendimiz için değil Türk futbolu için adaletin peşindeyiz. VAR protokolü değişmeli. Bu konuda araştırmalar yapacağız. Teknik kadroya VAR’a müracaat imkanı tanınmalı. VAR kayıtları açıklanmalı. Neyi gizliyorsunuz? Futbol ailesinden neyi gizliyorsunuz? Bizde başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim? Çürükleri temizlemezseniz bütün elmaları, futbolu yok edeceksiniz!

Düdük asmaları önemli değil. Birileri gidip, beteri gelir. Sistem değişmeli. Bu düzen değişecek."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI