Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a Hodri Meydan

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklama...

TGRT Haber'de Sabri Ugan'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi eski yönetime sitemde bulundu.

"BENİ SUSTURAMAYACAKLAR"

Çebi, Beşiktaş'ta önceki dönemde yapılan hatalara değinerek "Bu camiaya yapılmış olan yanlış uygulamaları yanlış yönetim şeklini anlatmalıyım ki yeni gelenler ve bizler tekrar bu hataları yaparak kulübümüze daha da çıkmaza sokmayalım. Ne yaparlarsa yapsınlar; beni susturamayacaklar" ifadesini kullandı. 

BAĞIŞ KAMPANYASI
Beşiktaş için başlattıkları bağış kampanyası ile ilgili de değerlendirmede bulunan Çebi, "Beşiktaş camiası bağış kampanyasına girdiğinden beri özellikle taraftarıyla bir hafta 10 gün içerinde 300 bine yakın SMS gönderdi. Benim için manevi anlamda çok önemli bu birlikteliği gösteriyorlar" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI 
Beşiktaş Başkanı gelecek yıl şampiyonluk için kadro kuracaklarını belirterek transfer çalışmaları hakkında şunları söyledi; "Biz şampiyonluk için kadro kuracağız. Hocamızın bu söylemi doğru. İyi olmayan gençlerle ben genç diye takım yapmam muhteşem bir cümle bu. Ama iyilerini yetiştireceğiz biz. Biz sonuç itibarıyla yarışan bir takım yapacağız."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI