Ahmet Nur Çebi'den flaş transfer açıklaması

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; yabancı kuralı, Kaan Ayhan ve Onur Bulut hakkında açıklamalar yaptı... İşte detaylar... (BJK haber)

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; yabancı kuralı, Kaan Ayhan ve Onur Bulut hakkında açıklamalar yaptı...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi; yabancı kuralı, Onur Bulut ve Kaan Ayhan iddiaları hakkında da konuştu. İşte detaylar.

"Kuralın değişmesini istedik"

TRT Spor'a konuşan Çebi, "Biz sezon başında kuralın değişmesini istedik, 'Olmaz.' dediler. Biz de ona göre transfer yaptık.

"7+4 olmasını istiyoruz"

Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısı artmamalı. 7+4 olmasını istiyoruz. Bu talebimizi TFF’ye resmi olarak ileteceğiz" dedi.

Transfer açıklaması

Onur Bulut ve Kaan Ayhan transfer iddiaları hakkında da konuşan Çebi, "Kaan Ayhan ve Onur Bulut, gündemimizde yok" şeklinde konuştu. 

Çebi son olarak, "Gelecek sezon daha fazla yerli oyuncu oynatma zorunluluğu olmalı" ifadelerini kullandı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI