Ahmet Nur Çebi'den şok açıklama: Avrupa'ya gidemeyebiliriz

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, ''UEFA'dan Avnrupa kupalarına men cezası alabiliriz'' dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hayatta Radyo Beşiktaş programına bağlanarak gündemi değerlendirdi. Çapırıcı açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi kulübün Avrupa kupalarına katılamama ihtimali olduğunu söylerken şu anda transfer yapılamacağını ifade etti.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Ceketi alan gitmiş"

Cansız, her şeyin bittiğini hissettiren bir atmosfer vardı. Önemli profesyonellerin ayrıldığını gördük. Kendimizi kötü hissettik. Ümraniye'de de aynı şeyleri yaşadık. Ceketi alan gitmiş. Yönetici, çalışan hepsi kaçmış. Beşiktaş taraftarı, kimseden para alıp olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmıştır. Sayın başkan bugüne kadar pusucu diye kime dedi? Çıkıp açıklasın. Sosyal medya trolleri var. Bunlar eski yöneticilerin tuttuğu, paralarını verdiği kişiler. 5 kişiler, parayı almış, indiregandi yapmış oturmuş evinde yazıyor. Beşiktaş’ta bunları kullanmışlar. Zamanı gelince açıklayacağım.

"Lisans kurulunun sınırlaması var"

En az 2 transfere ihtiyaç var gibi duruyor. Bir forvet, belki bir tane 6-8 numara olabilir. Federasyon şu an bize müsaade etmiyor. Satmadan transfer yapamıyoruz. Lisans kurulu bizi sınırlıyor.

Aboubakar ve Talisca transferlerinde hata mı yapıldı?

Aboubakar, Cenk Tosun ve Talisca gibi isimleri ben de çok isterim ama o defterler kapandı. Vereceğimiz paraya zaten onlar gelmezler. Talisca'da hata yapıldı. Satın alma opsiyonu var ama oyuncuyu bağlayamadınız. Buna becerisizlik mi diyelim, artık ne derseniz. Aboubakar'ı da kaçırdık.

"Men kararı gelebilir"

Beşiktaş batmış durumda. Kulübün geliri yok. Giderler almış yürümüş. Taraftar hazırlıklı olsun UEFA’dan Avrupa’ya gitmemek için men kararı gelebilir. UEFA'ya gidemeyebiliriz. Herkes buna hazır olmalı. TFF bize şu anda transfer yapamazsınız dedi.

Öte yandan Çebi, Beşiktaş U19 Takımının Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı maçın devre arasında soyunma odasında siyah beyazlı futbolcularla buluştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI