Ajdin Hasic formaya talip

Beşiktaş'tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, siyah-beyazlı takıma geri dönerek kendini kanıtlamak istediğini dile getirdi.

Beşiktaş'tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, siyah-beyazlı takıma geri dönerek kendini kanıtlamak istediğini dile getirdi. Sarajevo'da gösterdiği performansıyla gelecek hedeflerine odaklandığını ifade eden Hasic, Beşiktaş'ta çalıştığı teknik direktör Sergen Yalçın'dan, Fenerbahçe'de forma giyen Dzeko ile Trabzonspor'da oynayan Visca'ya kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.


Bu sezon parlıyor

Toplam 30 karşılaşmada 9 gol, 5 asistlik bir performans sergileyen Hasic, şu anki formundan ve istatistiklerinden memnun olduğunu belirtti. Ancak sezon sonuna kadar daha da gelişmek istediğini vurgulayan genç futbolcu, başarısının sırrının sakatlanmadan oynaması ve daha fazla süre almış olması olduğunu söyledi.


Şampiyonluğu unutamam!

Beşiktaş ile 2020-2021 sezonunda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığı dönemi unutamadığını dile getiren Hasic, o dönemi kariyerinin en özel anlarından biri olarak nitelendirdi. Takımın birlikte nefes aldığı, herkesin katkı sağladığı harika bir takım olduklarını ifade eden Hasic, tamamlanmış büyük bir bulmaca gibi olduklarını söyledi.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI