Al Hilal'den Quaresma açıklaması

Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'ın Başkanı Sami Al Jaber, Quaresma'nın transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Ricardo Quaresma için Beşiktaş'a 10 milyon euro teklif ettiği iddia edilen Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'ın Başkanı Sami Al Jaber, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma'ya son olarak Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal'ın teklifte bulunduğu ve Portekizli yıldız için 10 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Al Hilal kulübünden resmi açıklama geldi. 

Beşiktaş Transfer Haberleri: Ricardo Quaresma ayrılacak mı?


Ricardo Quaresma için son olarak Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'ın 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Portekizli yıldız hakkında çıkan transfer haberlerine Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber'den yanıt geldi. Sami Al Jaber, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Quaresma ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler doğru değil. Böyle bir transfer gündemimizde yok." ifadelerini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI