Al Nassr'dan Negredo açıklaması

Al Nassr Kulübü, Negredo ile ilgilenmediğini açıkladı.

Beşiktaş’ta dün akşam saatlerinde Alvaro Negredo’nun Al Nassr kulübene transfer olacağına yönelik iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Süper Lig’in yayıncı kuruluşunda program yapan gazeteci Şansal Büyüka, “Negredo, yüzde 95 oranında Al Nassr’a satıldı. Salı günü gerekli açıklamaların yapılması bekleniyor. Salı günü bu oyuncu ile vedalaşılacak’ açıklamasını yapmıştı.

Alvaro Negredo, Beşiktaş’tan ayrılıyor mu ?

Arap ekibinin Medya Direktörü Abdullah bin Zanan, golcü futbolcu hakkında şu değerlendirmeyi yaptı. Zanan, “Türk medyasında Negredo’nun Al Nassr Kulübü ile anlaştığı yönünde haberler gerçek dışıdır’ açıklamasını yaptı.

Öte yandan Erzurumspor ile oynanan lig maçının ardından İspanyol golcü, takımdaki geleceği hakkındaki sorulara şu cevapları vermişti: “Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Buna ben karar vermiyorum. Kulüp şu anda menajerimle irtibat halinde. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Kendi performansımla ilgili bu sezona iyi başladım ve umarım böyle devam eder. Ailem ve arkadaşlarım bana destek oluyor”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI