Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği galibiyetle moral buldu ve lig maçlarına odaklanıyor.

Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Alanyaspor - Beşiktaş maçı, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında gerçekleşecek. Siyah-beyazlılar, Alanya deplasmanında üç puan arayacak. Maç, 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hedef 3 puan 

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği galibiyetle moral buldu ve lig maçlarına odaklanıyor. Teknik direktör arayışları devam ederken, kalan maçlardan galibiyetle ayrılarak sezonu olumlu bir şekilde tamamlamayı hedefliyor. Şu ana kadar topladığı 54 puanla 5. sırada bulunan Beşiktaş, ligdeki konumunu güçlendirmek istiyor.

Alanyaspor ise Fatih Tekke yönetiminde başarılı sonuçlar elde ediyor. Haftaya 49 puanla 6. sırada giren ekip, üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyor. Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 50 kez sarsan takım, kalesinde ise 47 gol gördü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI