Algı nedir? Nasıl yapılır?

Şafak Malatya'nın köşe yazısı

ALGI NEDİR? NASIL YAPILIR?

Algı nedir? “Bir şeye dikkat yöneltme” Peki, TDK’ ya  göre 2. ve 3. anlam ne? Kazanç, alacak veya rüşvet.  Sözlük anlamını öğrendiğimize göre, şimdi nasıl yapılır ona bakalım.

Hedef belirlenir, uygun kitle seçilir ve saldırılır. Beşiktaş camiası bunu Şenol Güneş ile sınadı. Hoca, görev süresinin son 2 yılında yaşanan her olumsuzlukta yönetimine kalkan oldu. Başarısız her hamlede ya da sonuçta oklar birileri tarafından hocaya çevrildi. O süreçte kimse de çıkıp Larin ve Roco transferini sormadı, sorgulamadı. İyi bir golcünün sene başında alınamamasından dolayı kaçan şampiyonluğu soramadı. Kitle tamamen hoca üzerine yoğunlaştırılmıştı. Bu senenin imdat çekiçleri ise Quaresma ve Orhan Ak. Plan, geçen sene gayet güzel işlemişti. Sezon başı kampıyla önce Quaresma yollanacak haberleri ortaya atıldı. Bu arada kimse kampa yetişmeyen transferleri sorgulamadı. Peki, ne oldu? Ricardo kampın ilk günü sahadaydı. Ancak Ricardo konusu bu sefer gündemden hızla düştü. Sıra 2 kez istifasını veren ama kabul görmeyen Orhan Ak mevzusuydu. Bir anda o devreye sokuldu ve bu kez de 4 hazırlık maçında hiç gol atılamaması bir anda gündem dışı kaldı. Hani Sivas maçının devre arasında hoca Medel ve Ricardo’ya sizi takımımda görmek istemiyorum demişti? Hani hafta içi Ricardo kadro dışı kalmıştı? Dün Medel ve Caner 11 çıktı. Ricardo ise yedek kulübesinde.

Demem o ki, sorun ne Caner, ne Ricardo ne de Medel. Sorun, Beşiktaş'ın iç dünyasında cereyan eden entrikalarda. Şu camia kendi haline bir bırakılsa, başarılar da gelir, kenetlenme de. Siz yeter ki arka sokaklarda film çevirmeyin.


ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI