Ali Ece: Beşiktaş'ı çalıştıracak teknik direktöre sabırlar dilerim

''Kötü gidişatta Avcı’nın yaptığı hataların da payı vardı. Ancak İzmir’de de gördüğümüz gibi tüm hata Avcı’da olmasa da Avcı’nın en büyük hatası bu kadronun Beşiktaş tarihsel kalitesinde futbol oynayabileceğine inanması...'' Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece'nin köşe yazısı

Beşiktaş'ı çalıştıracak teknik direktöre sabırlar dilerim 

Kötü gidişatta Avcı’nın yaptığı hataların da payı vardı. Ancak İzmir’de de gördüğümüz gibi tüm hata Avcı’da olmasa da Avcı’nın en büyük hatası bu kadronun Beşiktaş tarihsel kalitesinde futbol oynayabileceğine inanması.
İlk 60 dakika Beşiktaş’ın sadece 2 şut girişimi vardı, onun da sadece bir tanesi Göztepe kalesini tutmuştu. Genç Rıdvan ve daima genç Atiba’nın mücadelesi dışında ilk 1 saatte Beşiktaş adına pozitif az şey vardı.
Beşiktaş’taki bazı oyunculardan daha kötü olan tek isim Hüseyin Göçek’ti.
Necip de kötü mücadele etmedi ama Beşiktaş’ın rakip sahaya topu taşıyıp pozisyon geliştirmek için mücadeleden de fazlasına ihtiyacı var. Zaten Beşiktaş forması giyip mücadele etmeyenlerin Beitar Jerusalem veya Hansa Rostock’ta oynamalarını dilerim!
Faranjit olmuş Gökhan ve sıkıntılı Caner girdikten sonra Beşiktaş’ın en azından pozisyon geliştirmesi için kalite aşısına ihtiyacı var. Beşiktaş yüklendi ama geç kaldı, en sonunda da Beto ’ya takıldı.
Geç kalmadan asıl kalite aşısı merkeze yapılmalı! 

Gecenin sorusu
Mis gibi yeni stadın açıldığı maçtan önce misafir takım otobüsüne saldırmak ne kadar çirkin bir tutum. Bir sürü Göztepe taraftarı tanıdım hepsi de böyle çirkin bir şeyi aklından bile geçirmeyecek kadar düzgün kişiler. Peki, kim bunlar ve neden yaptılar?

Maçın starı
Halil Akbunar, Göztepe tarihinin en zor döneminde ta amatör küme seviyesinde bu takımın formasını giymeye başlamıştı. O da takımı ile beraber yükseldi, takımını da yükseltti. Yeni statta ilk golün ona nasip olması ekstra anlamlı oldu. Serdar Gürler de çok iyi bir maç çıkardı.

Maçın olayı
VAR sistemi geldikten sonra Hüseyin Göçek’te düzelme sinyalleri vardı. Geçen sene VAR hakemi Halis Özkahya onu tekrar yaktı, son zamanlarda da VAR’daki hakemlerle uyumsuz, sürekli tedirgin. Bu da maç performansını çok düşürüyor!

KISA MESAJ
Sezonun kalanında Beşiktaş’ı çalıştıracak teknik direktöre sabırlar dilerim. Bu oyuncu grubunu düzeltmek, beni sakinleştirmekten daha zor. Bunu başaracak hoca ile zaten yıllarca çalışmak gerek!

ALİ ECE

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI