Ali Ece: Forvette o isim oynamalı

Spor yazarı Ali Ece Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısında, "Rotasyondakiler alternatif olmalı" yazısında şu ifadelere yer verdi:

Spor yazarı Ali Ece, "Rotasyondakiler alternatif olmalı" yazısında şu ifadelere yer verdi:

Rotasyondakiler alternatif olmalı

Beşiktaş’ta tüm gözler santrforda Negredo’nun gidişinden sonra kimin forma şansı bulacağında. Şenol Güneş, sezona Larin ile başlamıştı. Ancak Linz maçından itibaren Larin’in henüz Beşiktaş’ın birinci santrforu olacak seviyede bulunmadığı ortaya çıktı. Larin, sezon başında bulduğu şanslarda topa gitmek yerine topu ayağına beklediği için verimli olamadı. Şimdi Adem Ljajic’in ofansif orta sahaya enjekte edilmesiyle Beşiktaş’ta birinci santrfor olacak oyuncunun daha fazla pas oyununa adapte olması gerekiyor. Bu açıdan bakılınca birinci santrfor için en uygun isim Ryan Babel gibi gözükse de Babel sol forvette oyun tarzı nedeniyle alternatifi olmayan biri.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI