Ali Ece: Sergen Yalçın'ı fena harcadılar

Spor yazarı Ali Ece'den çarpıcı yorum

Beşiktaş Kulübü, alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olurken Sergen Yalçın ismi konuşulmaya başlandı. Yazarımız Ali Ece, Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Abdullah Avcı ile kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilerleyen haftalarda yükselen bir grafik sergilemeye başlamış ve aldığı üst üste galibiyetlerle yeniden şampiyonluk yarışına dahil olmuştu.
Sezonun ikinci yarısına da kabus gibi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarda son 8 maçta 7 mağlubiyet alınması üzerine bugün Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Dün NTV'de yayınlanan Futbol NET programında Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'taki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Ece, Sergen Yalçın ve Okan Buruk iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu.
Ali Ece, "Sergen Yalçın son derece yetenekli bir teknik direktör. Beşiktaş başkanının yerinde ben olsam Okan Buruk'u getiririm demiştim. Sergen Yalçın hep zor şartlar altında, kısıtlı kadrolarla uğraştı. Madem Sergen Yalçın camianın evladı, neden Beşiktaş'ın en kısıtlı zamanlarında Sergen Yalçın'ı harcıyorsun ki? Sergen'i daha iyi kadro kurabileceğin bir zamanda getir. Sergen eğer camianın evladıysa onu rahat ettirmelisin" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI