Ali Ece'den Erman Toroğlu'na Çok Sert Sözler (Video)

Hürriyet Gazetesi yazarı Ali Ece, Erman Toroğlu'na yanıt


Erman Toroğlu, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının ardından “Beşiktaş’ta oynuyorsun abi. Beşiktaş kaptanının şu beyanatı vermesi acizliktir. Siz sezon başı adam gönderdiniz, Oğuzhan’ın menajerini çağırdınız. 10 milyon getirin, verelim dediniz. Ancak veren olmadı. Sezon başı Oğuzhan’ın menajerini çağırdın, 10 milyon euro getirin verelim dediniz. Çıkıp hayır desinler. Bana bir tane Oğuzhan’ın kazandığı büyük maçı gösterin” demişti. Ali Ece bu sözlere “Oğuzhan’ın bu açıklamasına acizlik diyenler var. Ya ben ne diyeyim size. Hakaret davasına ödeyecek param yok. Oğuzhan’ın bu açıklaması tam bir örnek kaptan açıklamasıdır. Kötü oynadığın zaman bahane uydurmaya çalışmayacaksın. Kötü oynadık diyeceksin. Oğuzhan bu yüzden sevilen bir oyuncu” şeklinde konuştu.

Monaco son dakika golü ile yıkıldı! Lyon-Monaco: 3-2Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi rakiplerinden Monaco, Ligue 1'de Lyon'a son dakika golüyle 3-2 mağlup oldu.İlgili Haberi Oku

 “KAYNAK NERESİ? BEN BİLİYORUM DA RTÜK VAR”

Erman Toroğlu'nun ortaya attığı Şenol Güneş ile yönetim arasında sorun var, Şenol Güneş sezon sonu gidecek uydurmasına Ali Ece ve Önder Özen böyle cevap verdi. Ali Ece, Hakaret davasına ödeyecek para yok. Bunu nereden uyduruyorlar burada söylersem RTÜK kapatır"dedi.  

Ali Ece, Erman Toroğlu’nun Beşiktaş yönetiminin sezon başında Oğuzhan’ın menajerini çağırıp “10 milyon euro’yu getirin, verelim” iddiasına sert bir cevap verirken, “Kaynak neresi? Ben neresi olduğunu biliyorum da RTÜK var. Böyle bir şey yok. 10 milyonluk teklif geldi 2 kere, bu paraya Oğuzhan satılır mı dediler. Kafa çalışıyor çünkü. Bu paraya Oğuzhan’ın fonksiyonlarını yapacağı adam bulabilir misin? Bulamazsın. Benim derdim şu. Siz kötü biri olabilirsiniz. Başka insanları da kötü itham edemezsiniz. Siz kalitesiz olabilirsiniz, başka insanları da kalitesiz itham edemezsiniz. Herkesin hayatı kendine” açıklamasında bulundu.

İşte Erman Toroğlu ile Ali Ece arasındaki söz düellosu 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI