Ali Koç: Beşiktaş maçına halı getirmişler!

Fenerbahçe TV’de son aylarda Fenerbahçe içerisinde yaşanan olaylar ile ilgili konuşan Ali Koç’un yaptığı açıklamalarda sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulan konusu oldu.

Fenerbahçe TV’de son aylarda Fenerbahçe içerisinde yaşanan olaylar ile ilgili konuşan Ali Koç’un yaptığı açıklamalarda sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulan konusu oldu.

Ali Koç’un ”Beşiktaş maçı öncesinde salonda bir halı görüyorlar. Soruluyor, bu halı ne diye? Bir arkadaş ‘Bugün Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya saracağız' diyor. Maç başlayacak ya, Beşiktaş maçı. Maç berabere bitince ne prim alamayacaklarından ve hocanın gitmeyeceğinden konuşup üzülüyorlar.” ve ”Bu antrenörlerin bilgisayarlarını inceledik. 28 Haziran’dan itibaren tüm antrenman programını, tüm performans raporları, her şey dışarıya sızdırılmış. Fenerbahce.org uzantılı mail adreslerinden önce kendi başka hesaplarına daha sonra üçüncü kişilere bu bilgileri dışarıya ilettikleri ortaya çıkıyor. Niye? Bilemiyorum. Sizin özel bilginiz dışarı sızdıktan sonra bir sürü yere gidebilir.” açıklamalarının ardından sosyal medyada tepkiler arttı.


İşte sosyal medyada yapılan yorumlar…

Ali Koç: Geçen senenin tüm idman verileri ve performans dataları silinmiş. Neden diye sorduğumuzda hafıza yetersiz dediler. Bu devirde 600-700$’a çağırıyorsun bilişimden birini, ihtiyacın olan yükleniyor. Geçmiş performansları bu sezonla karşılaştırma imkanımız yok

Şimdi burada aykut kocaman mı aziz yıldırım mı sorumlu bunlar bu ihanetleri yapanları nasıl kulübe sokmuşlar anlamadım

ağzım açık izliyorum ali koç’u. bu kadar ihanet olur mu, bu nasıl bir iş ahlaksızlığı. yuh.

Sayın Ali Koç’un anlattıklarına göre,

“Yardımcı hocalar Beşiktaş-Trnava maçları öncesi ,soyunma odasına halı getirip, “hocayı maçtan sonra buna sarıp, göndereceğiz” diyor..”

1) Bu nasıl bi cüret?
2) Oraya halı getirmek neyin kafası?
3) Yerli oyuncular ne iş yapıyor?

Ali Koç’un anlattıkları inanılmaz. Duyduklarıma inanamıyorum. Çok ama çok ciddi şeyler. Çok üzücü şeyler...

Aykut Hocasını kırmamak için takımı küme düşür bari Başkanım be. Gönül bağın var nasıl olsa. Aykut Hocana sor ne istiyorsa onu yap.

Sen Aykut Kocaman'ın ekibinden bunları beklemiyorsan hatalısın demektir. Kabahatın büyüğü maalesef Ali Koç'ta. Hepsini deneyimsizliğine veriyorum. Ona sevgim ve desteğim sonsuz, tekrarlanmaması şartıyla.

Kulübü devraldığı enkaz yetmezmiş gibi daha ilk aylarında şu yaşadıklarına bak ya, skandal. Verdiğimiz sözlere rağmen acımasızca eleştirdik ama Ali Koç insafsızsınız derken az bile demiş. Allah yardımcısı olsun.

Cocu hocama helal olsun bu rezillikler yaşanırken Beşiktaş maçında iyi oynattı valla...

oha verileri aykut kocaman’a mı göndermişler???

hafızada yer yok diye geçen senenin verilerini silmek.. baba öğrenci evi mi bu gelin verim flashdisk baba ne yaptınız siz


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI