Ali Koç: Beşiktaş'ın takas teklifini kabul edemezdik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ozan Tufan'a transfer gelip gelmediğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dün akşam kulüp televizyonunda katıldığı bir programda transfer döneminde Ozan Tufan’a Beşiktaş’tan teklif gelip gelmediğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’tan Ozan Tufan için teklif almadık ama …

Ozan’a birçok Anadolu kulübünün talip olduğunu fakat ekonomik nedenlerden dolayı bu transferin gerçekleşmediğini açıklayan Başkan Koç, Siyah-beyazlılardan kendilerine gelen teklifle alakalı olarak şunları ifade etti: “Ozan Tufan gibi bir yatırımı yapmışken, yaşı da sadece 24 iken, mücevher gibi bir değer olması gerekirken, bu durumda olmasına ne Ozan, ne biz seviniyoruz. Ozan Tufan bazı takımların ilgisini çekti ama Fenerbahçe’deki yüksek maaşından dolayı Anadolu takımları topa giremedi. Beşiktaş’tan bize gelen bir şey yok. Beşiktaş’tan bize gelen, bizim kabul edemeyeceğimiz bir takas söz konusuydu, pek çok oyuncuyu ilgilendiriyordu”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI