''Allah Türkiye'yi Fikret Orman'dan korumuş!''

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Hasan Bozkurter'den çarpıcı sözler

Radyospor'da Özgün Sancak'a konuk olan Beşiktaş divan Kurulu üyesi Hasan Bozkurter, önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Bozkurter'in büyük yankı bulan açıklamaları; 

''Divan Kurulu'nda Sayın Başkan konuşmayı yaptı ve gitti. Biz geri gelir diye düşündük ama gelmedi. Divan Kurulunun bir planı vardır. Divan kurulu, ardından denetleme kurulu öncelikle açıklama yapar. 

Başkan gitti. Denetleme kurulu rakamları okurken başkan yok. Başkan olmayınca çoğunluk salondan ayrıldı ve boş salona kimse konuşmadı. 

Maalesef son iki divan kurulunda kurallara uyulmuyor. Bu yüzden Divan Başkanı Tevfik Yamantürk'e serzenişlerimiz var. 4 ayda bir kulübün denetlenmesi çok önemli. Beşiktaş'ın sorunları neler Divan Kurulu'nda konuşulması gerekir. Divan Kurulu üyeleri sorunları masaya yatırır, borcun ne kadar olduğunu bilmek ister. 

Sadece Divan kurulu üyeleri değil, şu anda Beşiktaşlı taraftarlar da kulüpte neler olduğunu ve özellikle de borç rakamını ve bu borcun nasıl ödeneceğini merak ediyor. 

Beşiktaş başkanına yakışmıyor

Başkan 1 saat 15 dakika konuştu. Bunun 20 dakikasında Yıldırım Demirören yönetiminden enkaz aldığını anlattı. Diğer kalan dakikalarda üslup olarak Beşiktaş başkanına yakışmayacak bir şekilde meydan okuyarak başkan adaylığını açıkladı. Beşiktaş'ın geleneğinde böyle  atıp tutmak yoktur. Rahmetli Üstünkaya, Onursal Başkanımız Süleyman Seba başkan adayı olduğunu açıkladığında ' Gel düello. Pusucular neredesiniz?'' diye meydan okumadı. 

Serdar Bilgili, Hasan Arat birlikte yarıştıklarında da birbirlerine, "Bu taraftar neden bağırıyor. Bu pankartların parası nereden bulunuyor?'' demediler. Yani bu taraftara da ayıp oluyor. Protesto her taraftarın hakkı olduğu Beşiktaşlı taraftarların da hakkıdır. 

Taraftarlarımız stat yapılırken bile Türkiye'nin dört bir yanına gitti. Bursa'ya, Başakşehir, Adana, Konya'ya... 

Sayın Başkan yönetime gelirken şeffaf yönetim dedi. Şeffaf yönetimseniz; kulüpte tek tek ne harcadığını, kredi faizlerini, oyuncu gelir ve giderlerini kalem kalem açıklarsınız. Bunları yapmadığı gibi hesap soruyor. 

Beşiktaş Başkanının''Pusu kurdular'' demesi çok ayıptır. Beşiktaş'ta başkan adayı olmak için kimse kimseden icazet almaya mecbur değildir. Kendisi de Serdal Adalı'nın karşısına çıktı. 

Bu sözler ve davranışlar belki Fikret Orman'a çok yakışıyordur ama Beşiktaş başkanına hiç yakışmıyor. 

Kendisi diyor ki, "Üç ayda önce ekonomiyi çok iyi yönetiyorsun, Türkiye ekonomisini de keşke sen yönetsen"' diyorlarmış. Ben böyle bir şey duymadım. Allahtan böyle bir şey olmadı. Kulübün hali ortada. Türkiye batardı. Bunu kim söylemiş Allah aşkına! 

Fikret Orman borcu 431 milyon TL'den 2.5 milyar TL'yi çıkardı. O günkü Divan Kurulu'nda çıkıp bu borç rakamını tüm gerçekliğiyle anlatmalıydı. 

7 yıldır hesap soracak! 

Sayın Başkan 7 yıldır sürekli Yıldırım Demirören'in döneminde kulübün kötü yönetildiğini anlatıyor. Peki Yıldırım Demirören dönemi o kadar kötüydü de Sayın Başkan neden son kongrede listesine Demirören döneminde futboldan sorumlu kişi olan Serdal Adalı'yı listesine aldı. 

7 yıldır Demirören'den hesap sormasını bekliyoruz. 2012 yılında yabancı şirkete kulübü denetletti ama hala bu rapor açıklanmadı. 

Sayın başkan pusucuları açıklasın. Tek tek isimleri açıklasın ki o kişileri kulüpten atalım. Beşiktaş pusucuların değil, sevgi, saygı ve aşkın yer aldığı bir kulüptür. Bu ülkede demokrasi var. Cumhurbaşkanından tut, muhalefette, muhalafetten genel kurmay başkanına kadar herkes eleştiriliyor. Fikret Orman'ın bu ülkede özel bir ayrıcalığı mı var ki eleştirilmesin!  Beşiktaş'ta demokrasi vardır. Kurala göre belden altı vuruluyorsa bunun hesabını hepimiz sorarız. 

2024 yılına kadar stat, yayın gelirleri temlikli. Hatta oyuncu lisansları bile. Çok kısa zamanda Beşiktaş'ın plan proje yapmalı. Çok uyardık ama Sayın Başkan sürekli bildiğini okuyor. 

Beşiktaş'ın mali bağımsızlığı elden gitmek üzere. Bundan korkuyoruz. Beşiktaş medyası suskun. Sayın başkanın yakın çevresi ona yakın basın mensupları da onu yanlış yönlendiriyor. 

Başkan Fikret Orman ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil. ''Paralar nerede'' yanıtına hala yanıt gelmedi. Umarım kısa zamanda yanıt verir bu soruya!   

Beşiktaş'ın birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bunu da sağlayacak kişi sayın Beşiktaş başkanıdır. 



 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI