Alperen Şengün'den Veda Mesajı

Basketbol hayatını NBA'de sürdürecek olan Alperen Şengün, Beşiktaş'a veda etti.

NBA Draft'a katılacak basketbolcu, "Ülkemi en iyi şekilde temsil edip, en iyi sonuçlarla dönmek istiyorum. Büyük Beşiktaş ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü; Alperen Şengün'ün yaptığı açıklamayı, "Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan 29 Temmuz gecesi 2021 NBA Draft’ında boy gösterecek olan basketbolcumuz Alperen Şengün’den mesaj var" şeklinde duyurdu.

Alperen Şengün; şu açıklamayı yaptı; "Herkese merhaba. 29 Temmuz gecesi Draft seçmeleri çalışmaları için çalışmalarımı Amerika'da sürdürüyorum. Burada her şey şu an istediğim gibi her şey harika geçiyor. Çok mutluyum, Amerika'ya da yavaş yavaş alışıyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olan, olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada ülkemi en iyi şekilde temsil edip, Türkiye'ye en iyi sonuçlarla dönmek istiyorum. Büyük Beşiktaş ailesine çok teşekkür ediyorum." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI