Altay Bayındır; Beşiktaş'a!

Altay Bayındır Bombası! Beşiktaş Teklif Yaptı, İşte Detaylar (BJK Haber)

🦅 25.08.2025 - Pazartesi

Manchester United’ın yeni kaleci transferi sonrası milli futbolcu Altay Bayındır’ın geleceği belirsizliğe girdi. İngiliz basını, Süper Lig devi Beşiktaş’ın milli eldiven için resmi teklif yaptığını duyurdu.

Manchester United’da Kaleci Krizi

İngiliz ekibi, Belçikalı kaleci Senne Lammens’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu transferin ardından Altay Bayındır’ın takımdaki konumu zora girdi.

27 yaşındaki milli kaleci, sezonun ilk maçında Arsenal karşısında, ikinci maçta ise Fulham deplasmanında 11’de sahaya çıktı. Ancak Lammens’in gelişiyle birlikte üçüncü kaleci konumuna düşmesi bekleniyor.

İngiliz basınına göre Altay Bayındır, yeni transfer sonrası forma şansının azalması nedeniyle menajerinden kendisine yeni bir takım bulmasını istedi. Ayrılığın kiralık olarak gerçekleşme ihtimali de masada.

Beşiktaş Resmi Teklif Yaptı

Süper Lig ekibi Beşiktaş, kaleci pozisyonunda Mert Günok’a alternatif yaratmak için harekete geçti. Siyah-beyazlıların Manchester United’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

Altay Teklife Sıcak Bakıyor

2027 yılına kadar Manchester United ile sözleşmesi bulunan Altay Bayındır’ın da Türkiye’ye dönüşe sıcak baktığı ve Beşiktaş forması giymeye istekli olduğu ifade ediliyor.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI