Alvaro Negredo'nun Beşiktaş'tan Ayrılma Şartı

Beşiktaş’ta sezon başında büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentilerin çok uzağında kalan Alvaro Negredo, kendisinin istenmemesi halinde ayrılık şartlarını yönetime iletti.

Siyah-beyazlı yönetim, takımın en fazla kazanan futbolcusundan maliyetinden kurtulmak için golcü oyuncuya gelecek teklifleri bekliyor.

Zorluk çıkarmam

Haberturk’ün haberine göre Yönetimin kendisini göndermek için aldığı kararı kabul eden İspanyol forvetin, transfer komitesi üyelerine “Eğer oynama şansım yoksa ve istenmiyorsam size zorluk çıkarmam. Ancak alacağım teklif önemli. Burada aldığım parayı aramam iyi bir şart oluşursa giderim” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Yönetim bonservis konusunda esnek olacak ama komik rakamlar öneriliyor

Yeni sezonda takımda yüzde 30 küçülme kararı alan Siyah-beyazlı yönetim de Negredo’ya gelecek teklifler konusunda esnek olacağı ve uygun bir teklifin oluşması halinde bu futbolcunun gidişine izin verecek. İspanyol oyuncu, sezon başında 2.5 milyon Euro’ya kadroya dahil edilmişti.  Şu ana kadar beklenen teklifleri alamayan Beşiktaş yönetimine sadece bazı Avrupa kulüplerinin Negredo için komik rakamlar önerdiği hatta parasının büyük bölümünü Beşiktaş’ın ödemesi yönünde görüşler aldığı ve bunun makul karşılanmadığı belirtildi. Burada en büyük sorunun Negredo’nun aldığı yıllık ücret olduğu Avrupa’dan bu parayı kimsenin veremeyeceği düşünüldüğü için sıkıntının bu yönde olduğu ifade edildi.

Şenol Güneş’in Alvaro Negredo kararı

Öte yandan yönetimin yollarını ayırmayı planladığı golcü hakkında Şenol Güneş’in de kararı netleşti. Tecrübeli teknik adamın yöneticilere “İstediğimiz ayarda bir golcü bulana kadar Negredo kadroda kalsın. Golcüyü bulur bulmaz yollarımızı ayırabiliriz” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI