Aman Dikkat! Aboubakar'ın Transferinden Vazgeçildi

Sivasspor-Aboubakar flörtünde beklenmedik bir gelişme yaşandığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın tranfser listesinde bulunan Vincent Aboubakar'da flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Kamerunlu futbolcuyla anlaşmak üzereyken sağlık kontrolünden geçmek istememesi üzerine, Kırmızı-Beyazlı ekibin transferden vazgeçtiği belirtildi. 

Aboubakar'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği, sürpriz bir şekilde Başakşehir'in de devreye girdiği golcü futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. 

SİVASSPOR İSTEDİ, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇMEDİ

Vincent Aboubakar'ı Sivasspor'un da istediği, hatta Porto ve oyuncuyla anlaşıldığı ortaya çıktı. 2 milyon euro yıllık ücret alan Aboubakar için Porto'nun 700 bin euro, Sivasspor'un da 1.3 milyon euro vermesi için hrensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. 

Sivasspor'un sağlık kontrolünden geçirmek istediği 28 yaşındaki golcünün bu teklifi kabul etmediği, Portekiz'de sağlık taramasından geçtikten sonra raporların Sivasspor'a gönderme talebinde bulunduğu öğrenildi. Sivasspor'un bu öneriye sıcak bakmadığı, en azından kulüp doktorunun Portekiz'deki sağlık kontrolünde oyuncunun yanında olmasını istemesi üzerine Aboubakar'ın bu isteği kabul etmdiği ortaya çıktı. 

ABOUBAKAR YERİNE KAYODE Mİ? 

Yaşanan bu durum sonrasında Aboubakar'ın ciddi sakatlığının olduğu, sağlık kontrolünden geçmek istememesi üzerine Sivasspor'un oyuncunun transferinden vazgeçip Kayode'yi kadrosuna kattığı belirtildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI