Amir Hadziahmetovic, Sivasspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş'ın, Konyaspor’dan transferi için anlaşma sağladığı Amir Hadziahmetovic, dün İstanbul’a geldi. Kara Kartal’la 4,5 yıllık anlaşma sağlayan Boşnak orta saha oyuncusu, bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferini önceki gece tamamladı. Siyah-Beyazlılar, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Konyaspor’la 3.2 milyon Euro’ya anlaşma sağladı. Boşnak futbolcuyla 4,5 yıllık anlaşma sağlandı. Başarılı futbolcu, Kara Kartal’d an 1.1 milyon Euro gelir elde edecek. Dün Konya Havalimanı’ndan İstanbul’a yolculuğu öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Amir, “7 yıldır Konya’daydım. Gerçekten çok uzun bir süre ve burada keyif aldım. Çok güzel bir zaman geçirdim. Konya’yı çok seviyorum ama hayat ve futbol kariyerim devam ediyor. Konyasporlu taraftarlar benim için her şeyi yaptı, ben de onlar için her şeyi yaptım” ifadelerini kullandı.

İngiltere’den de tekliflerin olduğu sorusu üzerine başarılı futbolcu, “Beşiktaş daha ısrarlıydı” diye konuştu. Hadziahmetovic, açıklamalarının ardından akşam saatlerinde İstanbul’un yolunu tuttu. Ya klaşık 2 saatlik yolculuk sonrasında İstanbul’a inen Amir’i bir grup Siyah-Beyazlı taraftar karşıladı. Deneyimli oyuncu, bu sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirilecek ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Amir, sonrasında saat 12.00’de başlayacak idmana katılacak.

İKİ ANTRENMANLA SİVAS’A…

Yeşil-Beyazlı ekiple bu sezon 18 maça çıkan Amir, 3 gol atıp, 2 gole de asistlik yaptı. 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, 2016 yılından itibaren Konyaspor’da 199 maçta forma giydi. Konya’nın son 2 karşılaşmasında transfer süreci sebebiyle forma giymeyen Amir, 2 idmanla Sivasspor mücadelesine hazırlanacak. Başarılı ismin, Sivasspor deplasmanındaki zorlu müsabakaya ilk 11’de başlaması bekleniyor.

KONYASPOR CEO’SU MUSTAFA GÖKSÜ: AMIR İÇİN GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜK

Siyah-Beyazlıların kadrosuna kattığı Amir Hadziahmetovic için İngiliz ekibi Burnley ve Süper Lig temsilcisi Başakşehir’le beraber Galatasaray da devreye girmişti. Ancak Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileri, Amir’in sarı kırmızılı kulübün gündeminde olmadığını iddia etmişti. Konuyla ilgili olarak Konyaspor’dan resmi açıklama geldi.

Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Konyaspor CEO’su Mustafa Göksu, “Amir Hadziahmetovic için Başkanlar seviyesinde Galatasaray’la bir görüşme oldu. Amir, Beşiktaş’a gitmek istediğini söyledi” ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme imzalamak istediklerini ancak Amir’in kararını değiştirmediğini söyleyen Göksu, “Amir, gitmek istediğini söyledi ve kulüpteki alacaklarını bıraktı. Konyaspor, totalde 5 milyon Euro seviyesinde gelir elde etti” sözlerini sarf etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI