Anadolu Efes 84-80 Beşiktaş

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Anadolu Efes'le karşı karşıya geldi.

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Anadolu Efes'le karşı karşıya geldi. İlk üç çeyrekte güçlü rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, 4. çeyrekte rakibinin üst üstte basketlerine engel olamayınca sahadan yenik ayrıldı. 

Bu sonuçla Anadolu Efes ligde namağlup unvanını sürdürürken Beşiktaş ise 10. yenilgisini yaşadı.

Maçın Hikayesi

Karşılaşma başa baş bir mücadeleyle başladı. Ev sahibi Anadolu Efes ilk çeyrekte Adrien Moerman ile skore üretirken televizyon molasına 18-15 önde girdi. İki tarafında hücumda çok etkili olduğu çeyrekte Beşiktaş, Markell Johnson’ın üst üste 4 sayısıyla skoru 20-20’de eşitledi. Kıran kırana geçen çeyrekte Beşiktaş, Şehmus Hazer ile skor üretse de periyodun sonunda Vasilije Micic’in zor pozisyondaki sayısıyla ilk 10 dakikayı 27-25 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe 5-0’lık seri ile başlayan Beşiktaş, 27-30 öne geçti. Kıran kırana geçen periyotta molaya Beşiktaş, 33-34 önde girdi. Mola dönüşünde de Şehmus Hazer ve Egehan Arna ile skor üreten siyah-beyazlılar skoru 33-38’e getirdi. Ev sahibi ekip yıldız ismi Shane Larkin ve Krunoslav Simon ile hücumda etkili olurken skorda da 42-41 öne geçti ve soyunma odasına üstün girdi.

İkinci yarıya Beşiktaş iyi başladı. Şehmus Hazer ve Alperen Şengün’ün etkili oyunuyla hücumda skor üreten siyah-beyazlılar 49-56 öne geçti ve televizyon molasına da 51-56 üstün girdi. Mola dönüşünde Anadolu Efes‘te Krunoslav Simon fırtınası esti. Mola dönüşünde tam 11 sayı atan Simon, skor üstünlüğünün takımına geçmesini sağladı ve Anadolu Efes, 16-2’lik bir seriyle üçüncü çeyreği 67-58 tamamladı.

Son çeyreğe Simon ve Dunston‘ın sayılarıyla başlayan Anadolu Efes farkı çift hanelere çıkardı: 71-58. Beşiktaş maçın son bölümünde Şehmus Hazer ve James Blackmon’ın sayılarıyla farkı tek hanelere indirdi ve maça ortak oldu: 78-72. Karşılaşmanın son bölümünde Anadolu Efes skor üstünlüğünü korudu ve Beşiktaş müsabakadan 84-80’lik skorla mağlup ayrıldı.

Çeyrek skorları:
1. çeyrek: 27-25
2. çeyrek: 42-41 (15-16)
3. çeyrek: 67-58 (25-17)
4. çeyrek: 84-80

Haber: Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI