Ankaragücü'nden Beşiktaş'a ilginç protesto

Ankaragücü,-Beşiktaş 24 Kasım Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü-Beşiktaş maçında deplasman tribününü 1 liraya düşürdü.

Süper Lig’de cumartesi günü Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesinde Başkent ekibinden maç bilet fiyatı ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Ankaragücü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “ Spor Toto Süper Lig’in 13. haftadasında karşılaşacağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü maçının deplasman tribünü bilet fiyatı Yönetim Kurulu’muz tarafından 1 TL olarak belirlenmiştir.”

Ankaragücü yönetiminin 6 yıl önce oynanan ve sarı-lacivertli kulübün maddi imkansızlıklar nedeniyle genç futbolcularla sahada mücadele ettiği maçta Beşiktaş-Ankaragücü  maçında Beşiktaşlı taraftarların Ankaragücü takımına para sallaması nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI