Antalyaspor 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanınoa 3 puan arıyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Beşiktaş, Avrupa kupaları için mücadele eden Antalyaspor'a konuk oldu.

Antalyaspor'un etkili olduğu ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci 45 dakikada ise iki takımın mücadelesi tavan yaptı.

ABOUBAKAR YİNE ATILDI
60'ta Sakıb'a yaptığı hareket yüzünden sarı kart gören Aboubakar, 4 dakika sonra kaleci Ferhat'ın degajını engelleyince kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Aboubakar, 4 gün önceki UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı olan Olympiakos karşılaşmasında da kırmızı kart görmüştü.

1 kişi eksik kalan Siyah-Beyazlılar, 75'te gole çok yaklaştı. Oğuzhan'ın ortasında Atiba kafayı vurdu ancak top üst direkten dışarıya gitti. 83'te ise Antalyaspor'da El Kabir, ceza sahası içerisinde kafa vuruşunu yaptı, Fabri güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

İlerleyen dakikalarda gol arayan Antalyaspor'un çabası sonuç vermedi ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla puanını 55 yapan Beşiktaş, en yakın takipçisi Başakşehir'in 2 puan kaybettiği haftada farkı açma şansını değerlendiremedi. Antalyaspor ise puanını 39'a yükseltti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI