Antalyaspor'dan Sergen Yalçın'a Tepki

Antalyaspor, Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalççın'ın açıklamalarına sosyal medyadan tepki gösterdi.

FRAPORT TAV Antalyaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yanıt verildi. Yalçın'ın Antalyaspor'ü yönelik; ‘Sürekli yerde yatıyorlar’ açıklamasına, Antalyasporlu futbolcu Hakan Özmert'in yüzünün darbe aldığını gösteren fotoğrafla tepki gösterildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamasında, "Sürekli yerde yatıyorlar! Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor! Bu oyunla 1 puan aldın ne oldu?" açıklaması üzerine, Antalyaspor’un sosyal medya hesabından Hakan Özmert'in yüzüne aldığı darbe sonrası fotoğrafları yayınlandı.  Paylaşımda, ‘Keyfimizden yerde yatıyoruz’ ifadesi kullanıldı.

ALİ ÖZTÜRK'TEN TEPKİ 
Antalyaspor'un eski başkanı Ali Şafak Öztürk de sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:
“Artık rahatça konuşabiliriz. Bu akşamdan sonra Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk’ün düdükleri asılmalıdır. Veysel’e verilen ikinci sarı ve Josef de Souza'nın dirseğine verilmeyen kırmızı kart Türk futbolunun bulunduğu rezalet durumu özetliyor. Ayrıca 10 kişi kalan Antalyaspor takımından hakem desteğiyle 1 puan almayı başaran Beşiktaş camiasını gönülden kutluyorum. Biz Antalyaspor olarak savunma futbolu ile aldığımız şerefli 1 puanı, hakem desteğiyle alacağımız 3 puana her zaman tercih ederiz.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI