Ante Rebic şoku

Beşiktaş'ın bu sezon transfer ettiği ancak beklenen performansı sergileyemeyen isimlerden biri olan Ante Rebic, siyah-beyazlı formayla hayal kırıklığı yarattı.

Ante Rebic'in Beşiktaş Serüveni: Hayal Kırıklığı mı?

Beşiktaş'ın bu sezon transfer ettiği ancak beklenen performansı sergileyemeyen isimlerden biri olan Ante Rebic, siyah-beyazlı formayla hayal kırıklığı yarattı. İşte Rebic'in Beşiktaş macerası:

Beklenen Performansın Altında

Sezon başında Milan'dan bedelsiz olarak Beşiktaş'a katılan Hırvat kanat oyuncusu, takımdan beklenen katkıyı sağlayamadı. Yönetim, Rebic'in performansından memnun olmadığı için sezon sonunda oyuncuyu elden çıkarmak istiyor.

Kapıyı çalan yok! 

Ancak şu ana kadar Rebic için herhangi bir kulübün ilgisinin olmadığı belirtiliyor. Beşiktaş, tecrübeli futbolcu için birçok kulübe teklif yapmamış durumda.

Beşiktaş Formasıyla Katkı

Beşiktaş'ta geçirdiği sezon boyunca Rebic, 23 resmi maça çıktı. Ancak bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atıp, 5 asist yapabildi. Bu performans, başlangıçtaki umutları karşılamaktan uzak kaldı.

Beşiktaş için önemli bir transfer olan Ante Rebic'in beklenenin altında kalan performansı, kulüp yönetimi ve taraftarlar arasında hayal kırıklığı yarattı.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI