Arat: Beşiktaş'ın büyüklüğünü gösterdik

EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında JL Bourg'u 82-71 mağlup eden Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Büyüklüğümüzü Gösterdik

EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında JL Bourg'u 82-71 mağlup eden Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda mücadeleyi tribünden takip eden Arat, şu ifadeleri kullandı:

Taraftarımıza Teşekkür

"Beşiktaş müthiş bir camia. Buradaki tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün tüm Avrupa'ya Beşiktaş'ın ne kadar büyük olduğunu gösterdik. İnşallah son maçta da galip gelip tur atlarız. Bu takım buna layık. Hem burada hem de kadın basketbolda finale gitmek en büyük hedefimiz. Bugünkü duygularımı tarif etmek çok zor. Çok şükür ki bugünleri gördü Beşiktaş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Final Yolunda Kararlılık

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımının büyük bir mücadele gösterdiğini ve taraftarların desteğiyle galibiyete ulaştıklarını vurguladı. Final yolunda kararlı olduklarını ve son maçta da galip gelerek tur atmak istediklerini belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI