Arat - Güneş görüşmesi

Beşiktaş, Şenol Güneş ile İlgili Hamlelerini Sürdürüyor

Beşiktaş, Şenol Güneş ile İlgili Hamlelerini Sürdürüyor

Şenol Güneş Gündemde

Beşiktaş, Şenol Güneş ile İlgili Hamlelerini Sürdürüyor. Bu arayışlar kapsamında adı sıkça geçen isimlerden biri de eski teknik direktörleri Şenol Güneş oldu.

Hasan Arat'ın Görüşme Hamlesi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Şenol Güneş ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Almanya'da bulunan Nuri Şahin ile görüşen Arat, Sergen Yalçın'la ise telefon görüşmesi yapmıştı. Ancak, gündeme gelen isimler arasında en dikkat çekici olanı, Şenol Güneş'ti.

Beklenen Görüşme Gerçekleşti

Hasan Arat'ın girişimleri sonucunda beklenen görüşme gerçekleşti. Beşiktaş Başkanı, Şenol Güneş ile ilk temasını kurdu ve ikili arasında bir fikir alışverişi gerçekleşti.

Güneş'in Geçmişi ve Başarıları

Beşiktaş'ta daha önce 2 dönem görev alan Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılarla 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Son olarak, 6 Ekim 2023 tarihinde Beşiktaş'tan ayrılmıştı.

Bilgi Paylaşımı ve Beklentiler

Hasan Arat'ın, yönetim kuruluyla yapacağı toplantıda, Şenol Güneş ile yapılan görüşmeye ilişkin bilgileri paylaşması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI