Arat: Ümraniye'ye giremeyecekler!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Popülist Olmayacağız, Transferde Ekonomik ve Doğru İşler Yapacağız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, transfer politikalarını açıklarken, ekonomik ve doğru işler yapacaklarını belirtti. Popülizmden kaçınılacağını vurgulayan Arat, Ümraniye'ye giremeyeceklerini de ifade etti."


Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Sabah'a yaptığı açıklamada transfer politikalarını detaylandırdı. Arat, "Popülist olmayacağız, ekonomik ve doğru işler yapacağız. Beşiktaş'a yük olacak kontratlardan kaçınacağız" dedi. 


Barcelona ve Roma kulüpleriyle görüşmeler yaptığını belirten Arat, menajerlerin Beşiktaş'a uygun olmayan oyuncuları pazarlayamayacağını ifade etti. Özellikle Ümraniye'ye giremeyeceklerini vurgulayan Başkan, sosyal medya ve fenomenler aracılığıyla oyuncu pazarlamanın sona erdiğini söyledi.


Hasan Arat ayrıca, teknik direktör Fernando Santos'un gençlere güveninin yüksek olduğunu ve genç yetenekleri oynatmak istediğini belirtti. 


Semih Kılıçsoy gibi potansiyelli genç oyuncuların bulunduğu bir dönemde başka transferlere gerek olmadığını ifade eden Arat, Beşiktaş'ın geleceği için ellerindeki yetenekleri değerlendireceklerini söyledi. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI