Arjantin'deki kutlamaları canlı izle

Arjantin Milli Takımı'nın zaferi, Arjantin halkı tarafından coşkuyla kutlandı. Başkent Buenos Aires'te halk, tarihi Plaza de la Republica Meydanı'na akın etti. Ellerinde Arjantin bayrakları ile marşlar söyledi.

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Fransa’yı yenerek dünya şampiyonu olan Arjantin Milli Takımı’nın zaferi, ülkede halk tarafından coşkuyla kutlanıyor. 


Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı 3-3 biten maçın seri penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Arjantin Milli Takımı'nın zaferi, Arjantin halkı tarafından coşkuyla kutlandı. Başkent Buenos Aires'te halk, tarihi Plaza de la Republica Meydanı'na akın etti. Ellerinde Arjantin bayrakları ile marşlar söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI