Arkas'ın damadından Süleyman Seba paylaşımlı tepki

Ünlü insanı Lucien Arkas'ın damadı olarak bilinen Bandırmaspor Başkanından Keny transferinden vazgeçen Beşiktaş yönetime kırgın...

Transfer operasyonunda gaza basan Siyah-Beyazlılar, Bandırmaspor'un parlayan yıldızı Philippe Keny için Bandırmaspor başkanı Onur Göçmez'le her konuda anlaşmaya varmıştı. Ancak bugün Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Keny transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Ünlü iş insanı Lucien Arkas'ın damadı olarak bilinen Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den flaş bir tepki geldi.

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş , Bandırmaspor formasıyla geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Philippe Keny'i gündemine almıştı. 14 gol, 7 asistlik katkısıyla parlayan Senegalli forvet için Balıkesir ekibiyle görüşen ve 1.2 milyon Euro bandında bir rakama anlaşan Siyah-Beyazlılar resmi işlemler öncesinde bu transferden vazgeçti.

Kara Kartal'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı bugün, "Kevin N'Koudou bir sene daha kalacak, bununla birlikte Keny transferini de askıya aldık" açıklaması sonrasında Bandırmaspor cephesinden flaş bir gönderme geldi.

Başkan Onur Göçmez kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın fotoğrafını paylaştı ve "Beşiktaş duruşu!" notunu düştü.

Göçmez, Siyah-Beyazlı yönetime tepkisini bu paylaşımla gösterdi.

İşte Onur Göçmez'in o tepkisi:


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI