Arsenal'den Ospina açıklaması

Beşiktaş7ın David Ospina transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından Siyah-beyazlı takımın kaleci arayışları kapsamında David Ospina ismi ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. İngiliz medyası, Beşiktaş’ın Kolombiyalı kaleci ile anlaştığını, kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğünü yazmıştı.

Beşiktaş, David Ospina'yı transfer edecek mi? 

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery, yeni sezon öncesinde takımdan ayrılabilecek oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Emery, “Ospina, Campbell ve Jenkinson takımdan ayrılabilirler” dedi.

Ospina: Yeni birşeyler arıyor ve umut ediyorum

Öte yandan birkaç gün önce İngiliz basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Kolombiyalı kaleci, “Arsenal’e geri dönüp durumuma bakacağım. Neler olacağını izleyeceğim. Ancak yeni bir şeyler arıyor ve umut ediyorum. Kulüp yeni bir kaleci aldı. Ben de teknik direktörle görüşüp benim hakkında ne düşündüğünü öğreneceğim. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağım” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI