Arsenal'den Vida atağı

Arsenal, Beşiktaş'ın yıldızı Vida için yeni bir transfer girişimde bulundu.

İngiltere’de transfer döneminin son günleri yaklaşırken Domagoj Vida için yeni bir iddia geldi. Uzun süredir bu oyuncuyu transfer etmek isteyen Arsenal’ın yeni bir hamle yapacağı ifade edildi.

Takas teklifleri kabul görmemişti

Öte yandan İngiliz ekibi bu transfere fazla para ödememek için Beşiktaş’a David Ospina, Danny Welbeck ve Mustafi’den birisinin yanı sıra bir iktar para önermiş fakat bu teklif Siyah-beyazlı kulüp tarafından kabul görmemişti.

Arsenal’ın yeni teklif hazır

Ada’da yayın yapan Evening Standard’da yer alan habere göre Arsenal teknik direktörünün mutlaka bu oyuncunun transfer edilmesini istediği ve bu nedenle yeni bir teklif hazırlandığı  dile getirildi.

Beşiktaş yönetiminin Domagoj Vida’ya bakışı

İngiltere’de transferin bitmesine çok az bir süre kala Beşiktaş yöneticilerin ise oldukça rahat olduğu ifade ediliyor. Siyah-beyazlı yöneticilerin kendi aralarında “Vida iyi bir oyuncu. Gitse de kalsa da kazanan Beşiktaş olacak”  şeklinde konuştuğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI