Artık Serdar Topraktepe var

Artık bu kupanın bir getirisi de Beşiktaş için teknik direktörlük gündeminde Serdar Topraktepe’nin de olacak olması....

Artık bu kupanın bir getirisi de Beşiktaş için teknik direktörlük gündeminde Serdar Topraktepe’nin de olacak olması.... Erman Özgür'ün Fanatik Gazetesi'nedki köşe yazısı: 

Artık Serdar Topraktepe var

Final maçlarının en önemli avantajı formda oyuncuya sahip olmak ve sahadaki belki de en formda isim olan Onuachu da Trabzonspor’un avantajıydı. 

14. dakikada Onuachu golü attı ve Beşiktaş ise bu gole önce oyun olarak tepki verdi. Sahaya iyi yayılan Trabzonspor’a karşı topu çabuk çevirerek sürekli aradı. Uğurcan’ın enfes refleksleri Gedson ve Muleka’ya gol izni vermemesine rağmen Ghezzal’ın uzatmalarda gelen penaltısına direnemedi.

2. yarı oyun biraz dengeli başlasa da Beşiktaş gole Gedson’un ekstra çabası, Muleka’nın harika pası ve Salih Uçan’ın güzel kafası ile ulaşarak öne geçti. Abdullah Avcı’nın Pepe ve Trezeguet hamleleri ile Trabzonspor oyunu aldı ve pozisyonlar buldu. Fakat bana göre maçın yıldızlarından Mert Günok milli takımda da forma rekabetinde olduğu Uğurcan’a nazire yaparcasına mucizevi kurtarışlarla Trabzonspor’a gol izni vermedi. Ancak kornerden gelen topta savunma hatasında bu kez pes etti.

KUPANIN GETİRİSİ... 

Abdullah Avcı hamlesi karşılığını verdi, Pepe golü ama aynı Pepe’nin yaptığı hata Al Musrati’nin golü ile sonuçlanınca kupa da sahibini buldu. Al Musrati hem kupayı getirdi hem de Beşiktaş’a geldiğini ilan etti. Artık bu kupanın bir getirisi de Beşiktaş için teknik direktörlük gündeminde Serdar Topraktepe’nin de olacak olması. Çünkü bu dağınık takıma başka bir teknik direktörün bu oyunu oynatması ve kupayı kazandırması bana göre pek mümkün değildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI