Asıl Hedef Larin Değil! Yeni Transfer Geliyor

Beşiktaş'ta gözler yine transferde

Teknik direktör Şenol Güneş 'eğer sağlamsa onu istiyorum' dediği için Demba Ba hala önemli bir aday. Fakat hem sağlık kontrolü hem de sözleşme şartlarında bir türlü orta yolu bulamadığı için Demba Ba'ya beklemeye alan başkan Orman ve transfer komitesi sürpriz bir isim için kolları sıvamış durumda. Bu arada Demba Ba'nın Shenhua'nın dün yaptığı hazırlık maçında oynaması ve gol atması sakatlığı ile ilgili şüpheleri ortadan kaldıran bir durum.

Babacar için Fiorentina ile temas halinde olan komite, önümüzdeki hafta başka isimler için İspanya'ya uçmayı planlıyor. İspanya'daki bu isimlerin Fernando Torres ve Kevin Gameiro olduğu iddia edilse de başkan Orman'ın La Liga'dan sürpriz bir başka ismi getirmesi de beklentiler içinde.Son olarak Rus golcü Smalov ve bir süre önce temas kurulan ancak Arsenal'den ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Fransız golcü Giroud hala transfer listesinde yer alırken İngiliz medyasının İbrahimovic haberleri de gündemdeki yerini koruyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI