Aşkolsun Sergen Hoca!

'Dün rakip kim olsaydı fark etmezdi; deyim yerindeyse Beşiktaş dün şampiyon kıvamında oynadı. Savunma-orta saha-hücum öyle bütünleşti ki; artık rakibe alan bırakmayan Beşiktaş sahada oluyor...' Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe

Aşkolsun Sergen Hoca! 

Beşiktaş maça 90 dakika öyle bir tempoda oynadı ki, mücadelenin ilk dakikalarından farklı bir galibiyet alacağı belliydi. Siyah-Beyazlıların zaman zaman topla oynama oranı yüzde 90'ın üzerine çıkması bile çok şey anlatıyor. 

Dün rakip kim olsaydı fark etmezdi; deyim yerindeyse Beşiktaş dün şampiyon kıvamında oynadı. 
Savunma-orta saha-hücum öyle bütünleşti ki; artık rakibe alan bırakmayan Beşiktaş sahada oluyor. 
Ersin'e artık çok gol gelmiyor. Bunun nedeni kesinlikle tesadüf değil, takım olarak rakibe yapılan müthiş pres... Beşiktaş çok koşuyor ve rakibinin nefes almasına izin vermiyor.  
Mensah geldiği günden bu en güzel futbolunu ortaya koydu. Rıdvan müthiş bindirmeler yaptı, Larin'e harika da bir asist yaptı. Aferim oğlum Rıdvan sana! 
Atiba yine müthiş koşular yaparken Aboubakar ve Larin attıkları gollerle yeni fırsatçılığını gösterdi.  Josef dünkü gösterdiği performansla yine yılın transferi olduğuna aday olduğunu gösterdi. Vida'nın eski günlerine dönmesiyle Kartal gücüne güç kattı. 
Beşiktaş dün harika futboluyla taraftarlarını mest ederken güzel futboluyla da taraftarlarına mutluluk dağıtıyor. 

Dün gözüm fark 4'e çıktıktan sonra oyuna giren Adem Ljajic ve Gökhan Töre'nin üzerindeydi. İkisinin hazır görüntüsü beni şaşırttı ve mutlu etti.  
Aşkolsun Sergen Hoca... Ljajic ve Gökhan Töre'yi kazandırırsan sana bir kez daha şapkamı çıkarırım. 
Karagümrük bu sezonun en flaş ekiplerinden biri... Ama dün çok kötülerdi. Tahminim eksiklikler göze çarptı. 

Hakem Mete Kalkavan ise dün iyi bir yönetim gösterdi. 

SİNAN VARDAR


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI