Asla Yalnız Yürümeyeceksin!

İskenderun Bisiklet Spor Kulubü Derneği müthiş bir etkinliğe imza atıyor.

İskenderun Bisiklet Spor Kulubü Derneği müthiş bir etkinliğe imza atıyor. 5 Ağustos Cumartesi günü, ilk seçimli genel kurul ve lansman toplantısını gerçekleştiren İskenderun Bisiklet Kulübü Derneği İskenderunlu sporseverlerin ihtiyaçlarını elllerinden gediği kadar karşılayıp, onlara güvenilir bir hizmet kapısı açma amacıyla yola çıkarken kulüp yöneticileri ulusal çapta da temsil gücüne erişmeyi hedefliyor. 5 Ağustos'ta düzenlenen kongrede kolları sıvayan ''Aynı zamanda bisiklet süren insanların yola tek başlarına da çıksalar asla yalnız olmadıklarına inanıyoruz'' sloganıyla İskenderun'dan İzmir'e yol alacaklar. 

 İskenderun Bisiklet Spor Kulubü Derneği Başkanı Ali Emre Mamak, Hakan Koç ve Fatih Çokuçkun ile birlikte Cumartesi sabaha karşı 3’te bisikletleriyle 12 Ağustos Cumartesi günü İskenderun Anıt alanından yola çıktı. Takım aracı da Mersin’e kadar eşlik eden bisikletçiler Hakan Koç ve Fatih Çokuçkun Mersin’den sonra yola bisikletleriyle İzmir'e kadar pedal sallayacaklar.  İkilinin 22 Ağustos’ta oİzmir'de olması bekleniyor.  

Büyük ilgi çeker bu bisiklet turu www.iskenderunbisiklet.org adresinden canlı izlenebiliyor. 

İskenderun Bisiklet Spor Kulubü Derneği Başkanı Ali Emre Mamak, ''Aslında bu turun birden fazla amacı var. Bunları kurumsal ve bireysel amaçlar olarak ayırmak gerekiyor. Faaliyetlerimize yeni başlamamıza rağmen hedeflerimizi birer birer gerçekleştirmek arzusundayız.  Biz öncelikle İskenderunlu sporseverlerin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılayıp, onlara güvenilir bir hizmet kapısı açmak istiyoruz. Bunun ötesinde ise, derneğimizin ve kulübümüzün ulusal çapta bir temsil gücüne erişmesini hedefliyoruz. Aynı zamanda bisiklet süren insanların yola tek başlarına da çıksalar asla yalnız olmadıklarına inanıyoruz. Ülkemizde bisiklet sporun yaygınlaşmasına hizmet etmek istiyoruz. Bunun için İskenderun'dan İzmir'e yol alacağız. Bizlere gösterilen sevgi ve destek için teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerle İskenderun ve ülkemizin dört bir yanındaki sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmak istiyoruz'' ifadesini kullandı. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI