Aslıhan Elif Gürbüz: Onurlu Mücadele

Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı...

ONURLU MÜCADELE!

Siz sanıyor musunuz ki Beşiktaş dün gece sadece Dünya devi Bayern'e karşı 10 kişi mücadele etti? 80 milyon ülkemin yarısına karşı mücadele etti. TFF'ye karşı mücadele etti. 75 dakika 10 kişi MHK'sına PFDK'sına direndi. Beşiktaş dün gece Allienz Arena'da içerdeki kendini bilmezlere, sahadaki yenilmez deve karşı 10 kişi ONURlu mücadele ne demek her saniyede gösterdi.

ANLATAMAZSINIZ ANLAYAMAZLAR!

Sahadaki takımın bir TÜRK takımı olduğunu benliğini kaybetmişe anlatamazsınız. Avrupa'da TÜRKLERİN neden istenmediğini tarihini bilmeyene anlatamazsınız. İçinizdeki kurdun sizi yiyip bitirirken dışarıda mücadele etmeyi 10 senedir burnunu Edirne'den öteye çıkaramayanlara ANLATAMAZSINIZ! Belki de siz anlatırsınız ama onlar ANLAYAMAZLAR!

NE OLACAK ŞİMDİ?

Kombine mi falan mı yakacak Beşiktaş taraftarı? Vaz mı geçecek sevdasından? Mesela Vodafone Park'ta in cin top mu oynayacak? Basketbol Dünya sporu falan mı diyecek yoksa? BEŞİKTAŞ TARAFTARINI KİMSEYLE BİR TUTMAYIN! Bir katliam sonrası 6-0 yenildikten sonra sabaha karşı havaalanını dolduranlar bugün de aynısını yapacaktır.

UNUTMADAN...

Sizlerin rüyanızda dahi göremediğiniz yerlerde TÜRKİYE'Yİ gururlandırdı Beşiktaş! Sizin için çok zor biliyorum ancak kimliğinizi bulmanız ve karakterli olmanız dileğiyle.

Yaşattığın bütün mutluluklar için teşekkürler BEŞİKTAŞ! 

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI