Aslıhan Elif Gürbüz: Sakin!

''Kalıplaşmış düşünceler var aşamadığımız.. Yeni gelen futbolcu en az 3-4 hafta kulübede bekletilir...'' Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı.

SAKİN!


Kalıplaşmış düşünceler var aşamadığımız..

Yeni gelen futbolcu en az 3-4 hafta kulübede bekletilir..

Oyun içi hamle 70. Dakikadan önce yapılmaz..

Oğuzhan 8 numaraya çekilemez..

Evet bu zamana kadar sorgulanmış her tercihinde haklı olduğunu kanıtladın ancak dün akşam için bu başlıklar fazlaca kafa kurcaladı Hocam..


OLMUYOR!


Vida-Pepe tandemi istenen performansı vermiyor. Vida'nın ayaklı bomba halleri, nerede patlayacağını kestirememek can sıkıcı oluyor. Hele ki Ayew'in kafa golünde topa yükselmeyişinin bir açıklaması yok.

Yaz transfer döneminin karışıklığından en çok nasibini almış olan Atiba derbide gösterdiği performansı ile hem takımdaki yaşça küçükleri bin kere cebinden çıkaracağını ve DOS mevkiinin sahibi olduğunu açık ve net bir şekilde ifade etmiştir.

Oğuzhan 10 numara oy-na-ya-maz. Hele ki Llajic varken "Esas mevkii 10 numara olan Llajic" varken Oğuzhan'ı 10 numara oynatmak hem Oğuzhan'ı, hem Llajic'i bitirmek anlamına geliyor, yapılmamalı.

Tolgay konusunda eveleyip gevelemeye gerek yok. Tolgay ile hiçbir pozisyonda olmaz.


ÇÖZMÜŞLER!


Beşiktaş teknik sorunlarını Şenol Güneş ile çözecektir. Hep çözdü. Ancak çözemeyeceği sorunları takım dışında. Mesela dünkü maçta en çok kimi aradı gözler? Kim olsaydı bambaşka olurdu maç? MEDEL! Rakipler bunu çözmüş olacak ki bu maç öncesinde Medel'i saf dışı bıraktı. Çünkü o saçma sapan sebeple ikinci sarıdan atılan Medel'in pozisyonunu tartışan kimse olmadı. Savunan kimse hiç hiç olmadı. Hakkını arayanı bulana aşk olsun. 


Avrupa dönüşü deplasmandaki derbiden beraberlikle dönmek karalar bağlanacak bir sonuç olmadığı gibi bu maçın çok rahat galibiyetle alınamamasının sebeplerine diğer maçlarda dikkat etmek gerekir. Çare hem takımın hem hocanın sakin kalıp sadece isine odaklanması olduğu gibi taraftarın da pireyi deve yapmadan destek vermesi çok önemlidir. 


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI