Aslıhan Elif Gürbüz: Türkiye'nin Gururu

Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz'den çarpıcı yorum

TÜRKİYE'NİN GURURU!


Formda değil ya Beşiktaş hani.. Eski tadı yok.. Oyuncuların performansı yarının çok altında.. Takım beklenen uyumu sağlayamadı henüz.. Porto mu ? Ligdeki 5 maçını da kazanmış.. 12 gol atmış, hiç yememiş.. Muazzam formda başlamış.. Beşiktaş beraberliğe kurbanlar kesmeli, ellerini göğe açıp şükretmeli.. FALAN FİLAN!


Beşiktaş bu akşam sahaya çıkıp son iki senenin şampiyonluğunu nasıl göğüslediğini,

Bu takımın Şampiyonlar Ligi'ni ne kadar hakettiğini,

Türkiye'deki herkesi nasıl gururlandırdığını akıllara kazıya kazıya gösterdi!


Yanlış anlamalara mahal vermemek açısından belirtmek gerekir ki öyle ufak tefek bir ''köy takımına'' karşı falan da oynamadı. Şansının hiç tutmadığı Portekiz takımlarından birine karşı adeta nefes aldırmadan, tüm izleyenlere futbol dersi vererek oynadı. Hem kendi taraftarına, hem de perdenin arkasına saklanarak izleyen rakip takım taraftarlarına ''Özlenen Beşiktaş Geri Geldi'' mesajını bütün görkemiyle verdi.


Özellikle sağ kanattan etkili ataklarla gelen Beşiktaş ilk golün ardından daha da özgüvenli oynayarak muazzam bir işe imza attı. Kontralardaki etkinlik, hızlı ataklarla oyun kontrolü tam anlamıyla Beşiktaş'ın özlenen oyunuydu. Babel'in bireysel yeteneklerini gösterebildiği maçta, Cenk'in gerçek bir golcü olduğunu hatırlaması, Pepe'nin ise göz dolduran tecrübesi maçı bambaşka bir seyir keyfine çevirdi. Tosic'in hatası ilerleyen maçlar adına tedirgin edici olsa da bu maç için küçük bir nazar boncuğu oldu. 


Hem bireysel yetenek hem de takım olarak güzel 'yönetilen' maçlarda, stat gibi stat, zemin gibi zeminlerde Beşiktaş'ın her takımı her yerde yenecek gücü vardır. Tabi bu daha ''Form tutmamış'' hali. Bir de düşünün form tutsa Türkiye'yi nasıl da sırtlanacak! 

TEŞEKKÜRLER KARTAL YÜREKLİ ADAMLAR!


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI